malmö i höst?


Åååh, jag har gjort musik idag! Det betyder alltså att jag börjar komma tillbaka till livet efter veckor utav flytt-förvirring. Sakta börjar jag att ta tag i alla mina projekt igen. Det ska skickas lönepapper, årsrapporter och medlemsrigister, det ska göras låtar som ska spelas in och myspacen ska uppdateras, det ska shoppas så att min nya "gå-in-garderob" kan fyllas med vår nyheter, och det senaste och mest intressanta i mitt liv idag - en ansökan som ska skickas till SpinnerietGlokala folkhögskolan i Malmö. Och om jag kommer in (och jag håller tummarna så hårt att dom nästan trillar av!) så blir det hiphop för hela slanten. "Ni verkar chill, jag vill va me om jag får det, för jag vet vad jag vill och jag kan klart se målet"  Jag rimmar mig till sömns, puss!



Min dag!!

Två nya smaker?! Min favorit glass, hurra. Nu ska det gå å handlas! Uppförsbacken till affären känns inte ens jobbig längre! MADE MY DAY! Hah!



jag poppar

Jag har fått önskemål om att visa bilder på nya lägenheten. Det ska jag också. Sen. Jag har väl alltid varit lite utav den där typen med guldfiskminne. Sååå..... Kamerorna jag äger... är utspridda lite här och var i vårt avlånga land. För att inte tala om min älskvärda Canon system som jag så ivrigt fotade Sam bland flyttkartonger i Dalarna.... för att sedan lägga ifrån mig den på bänken utanför verkstan medan jag packade in i bilen...................för....att.....sedan.... åka iväg med flyttkartonger, hund och föräldrar mot min nya stad och lämna kameran i sin ensamhet på bänken i solskenet. TACKA VETTJA malin som hittade den x antal timmar senare och kunde rädda den ifårn nattens fukt och regn.


HUR SOM HÄLST. Jag poppar. Inte musik, något näst intill bättre. Men bara nästan. Det doftar bio i hela lägenheten. Ni vet så där riktigt gula popcorn. Min typ av pop. Men nu ska jag fortsätta att plöja OC säsong 4 och njuta av de där härliga som poppar i min micro. Imorgon ska jag åka till Myrorna och köpa mig en tillfällig tv. Som jag ska glo medan jag sparar pengar till en såndär platt. Tunn som ett rakblad ska den vara! Och med massor utav kanaler. Den dagen jag får råd med det. Den dagen - den lyckan!

PUSS



min nya grej! haha

Jag har rätt så många intressen. Jag kom på det idag. Skateboard, snowboard, hunden, rap, graffiti, you skate girl, symaskinen, bloggarna, hiphop fabriken, gitarren, fotograferingen och typ tusen saker till... hehe.. sån är jag. Håller på med massor utav små projekt hela tiden. Sånt som får mig på bra humör :) Nu när jag har flyttat så ville jag prova på något mer, något nytt (som om det inte räcker med allt jag redan gör!?) Hehe. Så jag funderade lite och råkade snubbla över en blogg med en massa cupcakes. Och där hade jag det. Min nya grej. Jag ska börja att baka! Haha, jag ska baka cupcakes! Så när nästa lön rasar in på kontot så ska jag gå raka vägen till affären och handla allt jag behöver för att baka. Jag har alltid varit rätt så kass på det och känner att det är dags för mig att ta tag it! ÖNSKA MIG LYCKA TILL!




ny i stan

Hujedamig vad längesen det kom en uppdatering! Skärpning på kissen va. MEN FAKTISKT så har jag haft full rulle de senaste veckorna. Flytten som var väldigt oklar tog upp min tid och även det faktum att flyttkartongerna fick ta en redig omväg för att göra uppehåll hos mamma och pappa i Dalarna i en vecka - för att sedan åka vidare till Stockhomls stad - där jag bor nu. På Gärdet, röda linjen mot Ropsten, 3 stationer med T-banan från T centralen :) Så ni vet vart ni ska hoppa av när ni ska hälsa på ;)
Och även när jag är på plats så tar det ett tag innan jag får tillgång till livet igen. Det ska packas upp, dammas av, möbleras om osv För att inte tala om soffan jag köpte och blev tvungen att släpa upp för 6 trappor (spiral trappa) för att sedan upptäcka att den inte går in genom dörren! Men efter timmar av slit och släp är den nu på plats, dock måste jag köpa nytt överdrag, då det som en gång var vackert och vitt numera är slitet och grå/svart efter flytten. Men jag är inte bitter! Heja tjejen som är ny i sthlm!





RSS 2.0