01.38 FRÖKEN KÄNSLOSAM

Dagen när jag tog den här bilden var en mörk dag.
Jag slarvade bort två av de finaste människorna i mitt liv.


Vilken drama-kid jag verkar vara nu. Men sen när blyertspennan möter pappret och tankar blir till ord som sedan blir till poesi som sedan blir till musik, då, det är då som man får njuta av helvetet man gått igenom. Att skapa något vackert utifrån en känsla av sorg och hjälplöshet, är för mig det mest hoppfulla en människa kan göra.


ännu en helg

Har skejtat hela helgen typ med ysg brudarna. Fint, vann en tävling också. Fick massa fina prylar så det känns gött och det leendet ska jag leva på i några veckor framöver. Jag fick med mig hem, en DC hoodie, en DC tisha, feta skullcandy hörlurar, skullcandy halsband, massa massa massa klibbor och lite annat smått å gott. Fin helg med fina brudar. PUSS











uptown night

00.16 Sitter som bäst mitt i natten. Hunden sover på en kudde. Mina kläder luktar rök och jag mår illa för mina vänner röker så de blir svarta i magen och jag står bredvid och andas in giftet. Tanken var att jag ska skejta Avestahallen imorgon, vi åker klockan 08.00 men jag har inte styrt upp hundvakt ännu... segt fan. Anyways så har jag skejtat You Skate Girl camp idag. Camilla har ju kommit hem till Sverige igen, vi har inte hunnit träffas men nu äntligen är vi back on track. Fint fint.

Det blev kvällssol så jag drog med Mia och addeboy på lite chill å grill. Nu sitter jag och väntar på min Filip som aldrig verkar dyka upp.. Jaja, helt ovärt och tråkigt inlägg. Förlåt men i min brist på fantasi sitter jag helst tomm i huvudet och bara stirrar.

Hörs.




en grå dag

SMILE SMILE SMILE
det brukar hjälpa, men jag tror att tandställningen är ivägen



en trudelutt

ÅGREN UTAN TVEKAN SVERIGES BÄSTA RAPPARE
njut.





HOODIE!?

ALLA FRÅGAR...

var jag köper mina tröjor.
- överallt.
Handlar mest över nätet. Här har ni några ställen jag gillar.
Och jag håller alltid ögonen öppna efter färgglada hoodies!

junkyard

shelta
streetwear
caliroots
SNS




89 til infinity

Det finns bara ett sätt att träffa dig nu för tiden. I drömmar.
Och med dina ord i mitt huvud hela tiden.
"Du vet inte hur gald jag blir när du säger sådär"
Du fick tydligen vara med i min dröm den här natten, igen. Vi åkte buss.
Det var fint.
Mycket fint.

Jag saknar dig så mycket.
We'll catch up in heaven






total förvirring

HEJ JAG HETER KATTIS OCH JAG ÄR ALDRIG NÖJD.

I drygt en månad har jag, Filip och Sam bott i huvudstaden. Men nu börjar jag fundera över vad jag verkligen vill... Filip flyttar ut snart för han börjar att jobba i Uppsala. Jag kommer att jobba heltid ( HELA TIDEN). Jag kommer att bli tvungen att lämna Sam hos en dagmatte på dagarna som kommer att kosta skjortan + att jag inte har hittat någon ännu som jag tycker verkar bra. Jobbet säger en sak och gör en annan. Kommer inte att kunna få ut mina lediga dagar då jag planerat in spelningar runt om i Sverige. Det är tråkig stämning på jobbet och jag kommer jobba HELA TIDEN och inte ha tid med något annat, kommer även bara ha råd att överleva -kul liv? Nej.

Jag börjar fundera på att spendera sommaren hos mamma och pappa istället. Satsa på min musik och kunna göra det jag vill / åka runt å göra mina gig / leva mitt sommarliv som jag älskar / umgås med nära och kära / slippa lämna hunden och bara må bra allmänt.

Är det att ge upp? Ge upp ett jobb som jag lyckats få trots att tiotusen sökt det och ge upp min fina tvåa på Gärdet? Fast jag tycker inte att det är att ge upp. Jag tycker det är att satsa på mig själv och mina drömmar. Mitt liv, mitt val.


4 bars annars dör jag.

Rimmar mig igenom dagarna nu för tiden. Chillar i Uptown. Filip är ute. Jag fattar pennan och skriver mina rader. Känns som en fix idé jag har. Måste skriva minst 4 bars varje dag. Kanske är en bra grej. Jag tömmer pennor på bläck och sätter min hjärna i snurr. Känns fint. Ny låt på G nu, Fröken Otacksam. Kommer bli fet. Lovar.

Har dragit runt med AMC idag å raggat deltagare till Hiphop Camp. Måste fan anmäla er nu annars blir det inställt! Kom igen, var inte så fega, prova nått nytt! Dessutom får ni ju hänga med mig och Angelica hela helgen och bara DET är ju värt 350 riksdaler! Haha!




SKNYNDA FYNDA!

HIPHOP CAMP 09
För 350 spänn får du (om du är brud): lära dig rappa, spela in, stå på scen, träffa massa sköna människor! Allt ingår, boende och mat och hela köret! Kommer bli hur kul som helst! Anmäl dig snarast till [email protected]



i soffan

GODMORGON STHLM / UPTOWN / DALARNA!
När jag vaknade imorse så kände jag mig jätte peppad/inspirerad och engagerad i allt vad livet har att erbjuda! Kanske är det för att jag har jobbat hela helgen och idag är det måndag (min första helgdag). Morgonen har jag tillbringat med valpen i soffan framför säkert hundratals inredningsbloggar. Jag vill verkligen få ordning på min lägenhet när första lönen kommer!!!

Åker till Uppsala idag (uppsalabor, ta tillfället i akt!) Kanske blir jag kvar hela veckan. Vi får se. Det är ju massa planeringar inför helgens camp. Men vi måste få fler anmälningar annar blir det inställt ! :( Som vi har jobbat för detta, vore super trist om det inte blev av. Anyways, AMC kommer också till Uptown ikväll. Så jäkla skön tjej! Vi ska komma på en plan hur vi ska kunna fixa fler deltagare till campet.

Jaja, morgonens foton:





RSS 2.0