giggar på grand.

Även fast jag själv inte allt tyckte att giget på länsfinalen gick bra, så verkade publiken och unt nöjda. Fick en väldigt fin artikel i uppsala nya, känns fint :) Imorgon LÖRDAG 22 kör jag och ZoeGRAND, kl.13.00 är det publik insläpp. Kom å hejja. Gratis inträde. Pusspusspuspuspsupupupsupuspsussp




tidningsbrud

Jag läser aldrig tidningen. Men idag var jag för tidigt till tåget. Så jag plockade en. Och vad ser man när man slår upp första sidan? Sig själv. Mums. Bra start på dagen! Btw. Ni kommer väl på länsfinalen på söndag!


rhea hiphop final

Hej p3 populär






Åkte till sthlm idag för att vara med i P3 Populär om Hiphop kollo, tillsammans med Cleo, Syster Sol och Melinda Wrede. Programet skulle spelas in hemma hos Cleo i hennes studio. Hon bor på en bondgård... mina sneakers är smutsiga. Programet kommer att sändas någon gång nästa vecka, men ni får såklart mer info om det såfort jag får veta! Missa inte!



näst intill sorgligt.... för er!



Ett meddelande till er som lämnar dom sunkiga kommentarerna :)
1. Varför läsa en blogg som ni inte gillar?
2. Varför slösa tid av era egna lama liva på att lämna
taskiga kommentarer?
3. Jag kunde inte bry mig mindre. Vad som än skrivs och
menas att såra mig, så kommar jag aldrig att ta åt mig,
jag gör min grej och om folk inte gillar det så är
det deras problem. Keep on med era egna lama liv, så
forstätter jag med mitt, som är på en betydligt högre nivå än era :)

Puss!

lördagens workshop

Lördagens rapworkshop på sävja fritidsgård var super lyckad!
Jag och Zoe från Run The Show inledde wokshopen klockan 12 med ett gäng väldigt skeptiska brudar. Två timmar med oss och sen var dom som färdiga för world tour! Sjukt grymma och peppade tjejer som jag hoppas på att se mer av i framtiden! Otroligt kul att nästan alla intog scenen och avslutade dagen med att visa upp vad dom lärt sig. PEPP! Fler bilder på Run The Show bloggen.




Rhea


YO! YO! YO! Om du är sugen på att läsa intervjun från i fredags
så kan du trycka HÄR!

rhea hiphop uppsala
                                                                         Foto: Henna Forsström Karbelius


Söndag!

Söndag med
Lady Soverigen



så saknar jag min vän

'

vi mötte hösten



rhea

nu får jag möta alla höstar utan dig
"så länge vi minns, lever du"

Hej vår!



Om man bortser från kylan, så kommer vårdagarna då och då. I sol på torr asfalt på
gågatan i Uppsala trivs vi bäst. Med solbrillor, dubbla hoodies och glass nere vid ån
mittemot filmstaden, smyger vi oss på det där som kommer efter vintern.

maria deras


maria deras

Den där mia har ni här

dalahäst


Vi åkte till Dalarna. Det är så fint att hänga med mappa, mormor och morfar. Jag tycker så mycket om dom :) Sam fick posa lite med en dalahäst. Min hund är så snygg! Säga vad ni vill om det, men jag har rätt. Nu ska jag kirra en kvälls macka, lite oboy på det och vi är nöjda och glada i familjen Testad Winkler på norbyvägen 67C en sen kväll i mars.


det går bra nu






Och dagarna går. Det här är våra sista månader i sommarro. Vart tar vi vägen sen? Jag kan inte svara på det. Jag vet inte. Den som lever får se. Sista chansen att styra upp saker imorgon. Måste ta tag it. Men det händer så mycket i mitt liv hela tiden. Det känns fint. Men tufft. Nästa vecka blir det P3 med Melinda Wrede, Syster Sol och Cleo, musik direkt länsfinal och kanske studio tid. Vore bra, måste få upp lite nya låtar på spejsen!

peace

måndag

Att klockan är över tio på kvällen måste vara ett skämmt!?
Dagen har gått så galet snabbt. Men på en måndag har vi hunnit både shopping och utflykt :) Nu sitter jag på tåget mot dalarna. Ska skruva lite på det där som glittrar i min mun. Tandläkaren imorgon alltså, och tisdagshäng med morfar och Sam.  Fint.

over 'n out




RSS 2.0